вівторок, 19 липня 2011 09:18

Янукович наказав зробити комунальні тарифи справедливими

Янукович наказав зробити комунальні тарифи справедливими

Президент Віктор Янукович вимагає від Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг України оперативно встановити економічно обґрунтовані тарифи на житлово-комунальні послуги.

Як повідомила прес-служба глави держави, голова Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг України Валерій Саратов після зустрічі з Януковичем у Криму заявив, що основне завдання, яке поставив президент, полягає у тому, що комунальні тарифи в Україні мають бути справедливими.

"Тарифи не повинні залежати від стану справ у державі. Люди мають знати, за що платять, платити своєчасно. Але при цьому має бути забезпечено відповідну якість послуг", – наголосив голова Національної комісії.

За словами Саратова, глава держави визначив стислі терміни для розгортання повноцінної роботи Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг та аналізу чинних тарифів ЖКГ по всій країні.

Янукович також доручив Національній комісії проводити спільну та узгоджену політику з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та визначити перспективи реформування галузі.

Зараз ви читаєте новину «Янукович наказав зробити комунальні тарифи справедливими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути