четвер, 25 вересня 2008 09:21

Янукович наказав ПР готуватися до виборів

Янукович наказав ПР готуватися до виборів
Віктор Янукович на закритому засіданні політради Партії регіонів (ПР), закликав однопартійців почати активну підготовку до позачергових парламентських виборів, пише Коммерсантъ-Украина.

У зв"язку із цим політрада призначила трьох нових заступників голови ПР - народних депутатів Юрія Бойка, Сергія Тулуба й Михайла Папієва. Планується, що вони покращать результат партії в Київській області та Західній Україні.

"Ми повинні бути готові до виборів. Для цього необхідно, щоб депутати вже зараз виїжджали в регіони й готували штаби",- процитував частину виступу лідера ПР один зі членів політради.

Крім того, під час засідання члени політради затвердили структуру партійних організацій і посадові інструкції для керівників регіональних осередків партії. Керівникам обласних організацій було доручено терміново укомплектувати штаби штатними працівниками.

Планується, що вони щотижня будуть зустрічатися з керівництвом партії й звітувати про проведену роботу. Також вчора всіх народних депутатів закріпили за окремими округами - саме таку стратегію, яка виявилася вдалою на дострокових виборах 2007 року, застосував БЮТ.

Планується, що новопризначені заступники будуть курувати "проблемні для партії області" - ті, де за результатами минулих парламентських виборів ПР одержала низький результат. До вчорашнього дня у Віктора Януковича було 12 заступників.

"Було ухвалене рішення зміцнити наші зв"язки із центральними й західними регіонами,- пояснив заступник глави ПР Ганна Герман.- Юрій Бойко буде патронувати Київську область, Михайло Папієв – Буковину та прилеглі області, а Сергій Тулуб буде займатися Галичиною - Івано-Франківськом та Львовом".

"Усе пояснюється дуже просто. Бойко і Тулуб - це авторитетні та впливові особи. Київська область більша, і туди направили Бойка - не тому, що ми Горбалю (Василь Горбаль, глава київської міської організації ПР) не довіряємо, а щоб результат підняти",- пояснив народний депутат Василь Кисельов.

Одним з останніх засідання залишав Юрій Бойко.

За матеріалами: КоммерсантЪ-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Янукович наказав ПР готуватися до виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути