Ексклюзиви
четвер, 17 жовтня 2013 16:09

Янукович переклав на Раду відповідальність за звільнення Тимошенко

Янукович переклав на Раду відповідальність за звільнення Тимошенко
Віктор Янукович. Фото: zn.ua

Президент України Віктор Янукович вважає, що Верховна Рада може прийняти рішення про можливість лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко за кордоном і обіцяє підписати такий закон.

"Зараз політичними силами, які представлені в парламенті, підготовлений законопроект, який дозволить вирішити це завдання. Сьогодні в Україні немає закону, який би дозволив би Тимошенко виїхати за кордон. Як тільки це питання в парламенті буде вирішено, і у мене на стіл ляже цей закон, тоді буде питання до президента. Природно, якщо парламент прийме цей закон, я його підпишу", - сказав він журналістам у Донецьку в четвер.

"Далі, які там будуть механізми... Швидше за все,  це буде суд, який прийматиме рішення про порядок виїзду, збереження якихось гарантій" , - пояснив президент.

Нагадаємо, 4 жовтня 2013 стало відомо, що Кваснєвський та Кокс передали екс-прем'єру Юлії Тимошенко пропозицію про лікування в Німеччині і екс-прем'єр його прийняла. Крім того, вони подали президенту України прохання про помилування Тимошенко.


Зараз ви читаєте новину «Янукович переклав на Раду відповідальність за звільнення Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

219

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути