Ексклюзиви
четвер, 12 січня 2012 12:02

Янукович направив до Ради новий КПК

Янукович направив до Ради новий КПК

Президент України Віктор Янукович у четвер направив до Верховної Ради України новий проект Кримінально-процесуального кодексу.

Про це повідомив радник президента - керівник Головного управління з питань судоустрою Адміністрації президента Андрій Портнов.

"Тільки що голова держави направив до Верховної Ради новий проект Кримінально-процесуального кодексу. Це міжнародні зобов'язання України, які вона взяла на себе в 1995 році", - сказав він на прес-конференції в четвер у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Януковича обіцяють проект оновленого КПК

За словами радника голови держави, пройшов цей документ дві міжнародні експертизи і врахував 95-98% пропозицій міжнародних експертів.

Портнов уточнив, що цей проект направлений до парламенту, як першочерговий. В Адміністрації президента очікують, що він буде в першому читанні прийнятий у перших числах лютого нинішнього року, в кінці лютого вже буде прийнятий у другому читанні і на початку березня потрапить президенту на підпис.

Зараз ви читаєте новину «Янукович направив до Ради новий КПК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути