пʼятниця, 04 березня 2011 15:50

Янукович та Азаров оцінили українську жінку

Янукович та Азаров оцінили українську жінку

Перші особи держави - президент Віктор Янукович та прем'єр-міністр України Микола Азаров - привітали українських жінок із святом 8 березня.

Зокрема, як повідомила прес-служба голови держави, Янукович побажав українським жінкам "сонячної весни, ясного неба, добра, щастя, любові і лагідних успішних днів".

"Щоб були здорові ваші діти, а дім – благополучним. Щоб рідна Україна була – для вас. А ви – для України", - підкреслив президент.

Крім того, напередодні міжнародного жіночого дня глава держави підписав укази про присвоєння почесного звання "Мати-героїня" понад 4000 багатодітних жінок з усіх регіонів країни.

Удостоєні цієї державної нагороди зможуть отримати передбачену чинним законодавством одноразову винагороду в розмірі понад 9000 грн.

Водночас, Азаров був більш багатослівним. У своєму привітанні, яке передає прес-служба Партії регіонів, він нагадав про місце жінки у суспільстві.

"Вона — дбайлива і самовіддана мати, ніжна і любляча дружина, сумлінна трудівниця і відповідальний керівник. Усвідомлення високого призначення жінки, шанобливе ставлення до неї завжди були притаманні українському народові. З незрівнянною ніжністю оспівана вона у його думах та піснях, їй належить особливе місце у народній творчості", - йдеться у привітанні чиновника.

Азаров висловив упевненість, що без участі жінок у вирішенні нагальних справ держави не можна сьогодні розраховувати на успішне здійснення кардинальних економічних і політичних перетворень, відродження і примноження духовності нашого народу, зміцнення моральних засад суспільства та збереження кращих рис національного характеру.

Прем'єр побажав прекрасній половині України "міцного здоров'я і благополуччя, великого особистого щастя, уваги й любові рідних і близьких".

Зараз ви читаєте новину «Янукович та Азаров оцінили українську жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути