Ексклюзиви
понеділок, 27 лютого 2012 11:57

Янукович "години пік" пересиджуватиме у Межигір'ї: президенту там зробили офіс
5

Фото: Фото: прес-служба президента

Президент України Віктор Янукович проводить робочі зустрічі на території своєї резиденції у Нових Петрівцях.

Про це повідомляє прес-служба голови держави.

Рішення про облаштування офісного приміщення безпосередньо біля місця проживання Януковича прийнято у зв'язку з потребою президента оперативно працювати будь-коли, в тому числі у робочий, позаробочий час, вихідні та святкові дні тощо. Йдеться також про уникнення складностей, які виникають на дорогах Києва через рух кортежу, особливо в "час пік", - розповіли у прес-службі.

Ці офісні приміщення для роботи президента були обладнані нещодавно, підкреслили там. Досі президент користувався для цих цілей кабінетом та вітальнею у своєму будинку, що, на жаль, не відповідали належному рівню організації роботи та вимогам протоколу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля "Межигір'я" Януковичу влаштували салют на честь Дня свободи

Для оренди цих офісних приміщень Управління адміністративними будинками ДУСу уклало договір згідно з вимогами законодавства, строком до 2020 року з можливістю щорічної пролонгації. Згідно з договором, орендатор надає повністю облаштовані для роботи офісні кімнати. ДУС зі свого боку забезпечив орендовані приміщення спецзв'язком та канцелярськими товарами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували вражаючі фото "Межигір'я" Януковича

Орендна угода передбачає, що президент використовує для своїх робочих зустрічей та нарад три кімнати загальною площею 128,8 кв. м: кабінет, приймальню з робочим місцем для помічника та кімнату для зустрічей.

Зараз ви читаєте новину «Янукович "години пік" пересиджуватиме у Межигір'ї: президенту там зробили офіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути