четвер, 16 жовтня 2014 20:40

Антикорупційні зміни змусять чиновників служити людям – заступник Ляшка

Антикорупційні зміни змусять чиновників служити людям – заступник Ляшка
Олег Купрієнко Фото: pocherk.in.ua

Пакет антикорупційних законів, прийнятих Верховною Радою, радикально вплине на ставлення чиновників до своїх обов'язків. Так думку в ефірі радіо Ера висловив Олег Купрієнко, заступник голови Радикальної партії.

"Лідер Радикальної партії Олег Ляшко проголосував за ці закони в Парламенті. Таким чином він висловив позицію всієї партії – антикорупційні закони нарешті мають змусити чиновників служити людям", - підкреслив Купрієнко.

Купрієнко також наголосив, що необхідність такого впливу на чиновників, такого закону назріла давно, цього вимагав Майдан, європейський вектор розвитку Україні, вся сукупність нинішніх соціальних, політичних та економічних факторів.

"Нинішня влада була просто вимушена прийняти ці зміни", - підкреслив Купрієнко.

На питання ведучого чи буде дійсно працюючим, а не бутафорським цей закон, радикал підкреслив, що саме контроль за виконанням Антикорупційного закону покладає на себе фракція Радикальної партії в парламенті.

"До виборів залишилось не так багато. Тож закликаємо виборців підтримати Радикальну партію. Адже чим більшою буде наша фракція, тим жорсткішим буде контроль за виконанням Антикорупційного закону", - зазначив Купрієнко.

Зараз ви читаєте новину «Антикорупційні зміни змусять чиновників служити людям – заступник Ляшка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути