середа, 09 липня 2008 17:51

Ганна Герман щодня ходить до перукаря і не проти зробити пластику (ФОТО)
6

Такою Герман була у 29 років

"Регіональна" дама Ганна Герман досить рідко вражає відвертими розповідями "про особисте". Але якщо починає відкривати інтимні таємниці, її розповідь завжди виходить емоційною і захоплюючою.

Якщо в попередньому відвертому інтерв"ю Герман розповідала переважно про чоловіків, то тепер її зізнання стосуються її самої. Так, газеті "Факты. События и люди" вона розповіла все про експерименти над своєю зовнішністю.

"Взагалі, я вважаю: виглядати ляльково-ідеально - дурний тон. Тим більше для політика. Політик не повинен багато часу приділяти своєму зовнішньому вигляду. Це значить, що він менше часу приділяє своїй роботі. Для мене важливо поєднувати свій внутрішній стан із зовнішнім виглядом. Якщо я розгублена, то і зовні маю бути такою ж. Якщо "скута" - тоді на мені строгий костюм. Я вже у тому віці та статусі, коли маю право сама диктувати моду", - каже вона.

Більше того, депутатка вважає, що дуже красиві жінки зовні менш цікаві як особистості.

"Родзинка з"являється від якихось переживань, страждань, комплексів. Такі жінки, як правило, багато працюють над собою і з віком дозрівають, а не старіють. Я не люблю дуже гарних, лялькових людей. Ні чоловіків, ні жінок", - зізнається вона.

"Я дивлюся на світ, і на жінок у тому числі, чоловічими очима. У жінці має бути щось, що пробуджує інтерес. Це можуть бути руки, вуха, очі, зуби. Для мене важливий голос. Особливо у чоловіків. Може, тому що багато пропрацювала на радіо. Я сприймаю людину по голосу. Можу не пам"ятати її обличчя, але ніколи не забуду голос", - додає "регіоналка".

Далі йдуть більш інтимні подробиці догляду за зовнішністю. Рецепт привабливості від Герман - крем під очі, вранці й ввечері.

"Це необхідно. Але це все, що я вважаю за необхідне робити", - каже вона.

А от свої експерименти з волоссям і зачісками Герман підвела під банальний привід. Каже, часто фарбується, бо вже майже сива.

"Оскільки я брюнетка, то відрослі корені на темному волоссі стають помітні вже через два тижні після фарбування. Значить, треба знову півтори-дві години просидіти у перукарні.

Стільки часу для цієї процедури у мене немає. Тому я вирішила стати білявкою і зекономити свій час. Сивину не так видно і я можу майже місяць не фарбувати волосся. Це дуже практично", - каже вона.

Проте, судячи з усього, нові зачіски і колір волосся для Герман - це давня пристрасть на межі з залежністю.

"Коли я виходила заміж за свого другого чоловіка, він мені сказав таку річ: "Дипломати заробляють небагато, ти маєш бути готова, що ми будемо жити досить скромно". Я відповіла, що є лише одна річ, без якої я не можу обійтися, - це щоденне відвідування перукаря. Він пообіцяв мені це. І слова свого дотримав. Моїми перукарями завжди були чоловіки....", - зізнається вона.

Незважаючи на те, що фарбується Герман раз на тиждень, до перукаря сходити раз на день для неї - справа свята. Каже, почала це робити одразу після того, як відрізала косу після закінчення школи.

"З того часу вимушена щодня відвідувати перукарню, бо якщо не укласти моє густе волосся, виглядаю, як Анжела Девіс з копною на голові. Вранці мені потрібно лише 15 хвилин, щоб зібратися. І 25-30 хвилин - для укладки. Ці 45 хвилин - мій час. І я його нікому не віддам, навіть онуку", - каже вона.

"Лише у своєму глухому селі можу ходити у хустці чи заколювати волосся. Перукар для мене - як щоденний душ", - зізнається "регіоналка".

На цьому місці зізнання "регіоналки" з "квіточок" починають перетворюватися на "ягідки".

Виявляється, "регіоналка" не проти змінити зовнішність. Простою мовою - зробити пластичну операцію. Але про те, чи робила вона вже якісь маніпуляції такого роду - мовчить, мов партизан.

На питання, чи наважилася б вона зробити пластику Герман самокритично заявила: "Не завадило б!". Але є одне "але".

"Ну, якщо б не боялася операцій та ускладнень, якби у мене був час, то, можливо, погодилася б на таке втручання. Не секрет, що приходить час, коли жінці потрібно щось робити зі своїм обличчям. Я б прибрала мішки під очима. Коли закрадаються такі думки, одразу згадую фразу мого чоловіка, що немає старих і молодих жінок - жінка або є, або її немає. Весь час за неї хапаюся. Думаю: може, я є навіть з колами під очима! І відкладаю візит до хірурга", - зізнається Герман, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Герман щодня ходить до перукаря і не проти зробити пластику (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути