субота, 07 травня 2022 13:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Анатолій Анатоліч переживає за Галкіна, який "втратив мільйони" - у мережі його назвали "малоросом"

Анатолій Анатоліч переживає за Галкіна, який "втратив мільйони" - у мережі його назвали "малоросом"
Анатолію Анатолічу порадили переживати за те, що втратили українці внаслідок російської агресії.

Телеведучий Анатолій Анатоліч переживає за російського артиста Максима Галкіна, який виїхав з РФ і "втратив мільйони доларів".

Про це розповіла авторка проєкту "Рагу.лі", блогерка Тетяна Микитенко.

Телеведучий назвав Галкіна "героєм". Сказав, що тому "скасували всю концертну діяльність в Росії, рекламні контракти".

"Це мільйони доларів. Це розрив контракту на "Першому каналі", а це в районі 4,5-5 мільйонів доларів на рік", - сказав Анатолій Анатоліч і заявив, що українці будуть раді, якщо Галкін зі своєю дружиною Аллою Пугачовою приїдуть жити в Україну.

"Присутність Максима Галкіна, як "хорошего русского, который нам очень сильно нужен" - ось це для нас інформаційна війна. Ось це ми знову тягнемо собі до рота Пушкіна.

Чому нас, українців, має бентежити, що там втратив Максім Галкін?" - каже блогерка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремлівська пропагандистка Собчак використала Олю Полякову - "Рагу.лі"

"Тягнемо в український простір "страдания" галкіних-мігалкіних, як "переживает" Кац. Як Раміна постійно витягує "что-то русское", не даючи цей простір українському.

Раніше був Пушкін, тепер - Галкін. Вони тягнуть його нам до рота, а незріла аудиторія хаває це і далі продовжує жити у спільному просторі з "русским миром".

Чому нам "надо пожалеть" Галкіна, замість того, щоб розбирати історію українців, які втратили ті ж самі мільйони через свої бізнеси. Пройдіться по бізнесам, у яких склади були на окупованих територіях, які розбомбили і поспалювали, повинищували і розграбували. Скільки вони мільйонів втратили.

Давайте ми говоритимемо про себе. Під час активної війни Росії проти України говоритимемо не про якихось "хороших русских", а про себе", - сказала Тетяна Микитенко.

"Абсолютний кончений вчинок називати Галкіна героєм в час, коли Україна має справжніх героїв - захисників та захисниць України", - пишуть "Рагу.лі".

Користувачі Facebook коментують:

"Привитий" комплекс меншовартості"

"Чому АА приймає рішення за всю Україну?"

"Ми дітей, людей втрачаємо, а він про бабло?!"

"Чому я маю рвати серце за чиїсь мільйони?"

"Бл*.. Ну коли такі малороси витравлять з себе цю меншовартість"

"Толя, у тебе фамілія не шарій?"

"За карабльом..."

"Герої - це наші Захисники, які своїм життя захищають українську землю!"

"В Україні зараз маса історій про людей - героїв, воїнів, волонтерів, медиків, комунальників. У Харкові загинув 15-річний хлопчик, який спасав тварин та попав під обстріли. А наше славне телебачення показує нам російських зірок: ось які молодці, у них позиція. Та нам нас..ти як ви там живете, у нас свої цінності та свої герої"

Дев'ятий рік триває агресія РФ проти України. 2014-го російські окупанти захопили Крим. Також російська армія захопила райони Донецької та Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

24 лютого 2022 року Росія розпочала повномасштабну агресію. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, сходу та Криму. Тоді Путін заявив про "спеціальну воєнну операцію" для "демілітаризації і денацифікації" України.

Агресію РФ проти України підтримують 74% росіян.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Анатоліч переживає за Галкіна, який "втратив мільйони" - у мережі його назвали "малоросом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути