субота, 06 вересня 2014 16:05

Америка ловить на гачок Росію - полковник

Америка ловить на гачок Росію - полковник
фото: elise.com.ua

В Україні треба буде вводити воєнний стан, якщо російський президент Володимир Путін захопить Маріуполь і рухатиметься в напрямку Криму. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав полковник у відставці Володимир Ларцев.

"Тоді має активізуватися й Захід. Напевне, надасть нам новітні протитанкові засоби, протиповітряної оборони, безпілотники, високоточну зброю. Я говорив із працівником Ради нацбезпеки та оборони. Він сказав: у геополітичному протистоянні Америка ловить на гачок Росію. Послаблює її через санкції. На якомусь етапі, якщо Москва влізе в Україну ще глибше,— можливо, почне допомагати нам зброєю", - зауважив він.

За його словами, в україно-російській війні США займають жорсткішу позицію.

"Звикли до світового лідерства. Європа хоче далі торгувати з Росією", - наголосив Ларцев.

Він вважає, що вже зараз маємо проводити воєнні збори цивільного населення.

"Щоб люди знали, як стріляти з автоматів, що таке — мерзнути в наметах, їсти баланду. Готуватися до партизанської війни — якщо Путіна зовсім переклинить і він піде на Київ через Чернігів. Йому вигідно розширити зону впливу якомога далі за межі Донбасу. Путіну потрібна економічно слабка Україна. Щоб під час переговорів зі США і Європою поставити нам умову: ніколи не вступати до НАТО й переписати Угоду про асоціацію з ЄС, як це вигідно Москві", - додав Ларцев.

Зараз ви читаєте новину «Америка ловить на гачок Росію - полковник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути