Ексклюзиви
четвер, 10 листопада 2011 12:15

Спецтема: Луценко за ґратами

Адвокат Луценка поки нічого не знає про нову справу проти екс-міністра

Адвокат Луценка поки нічого не знає про нову справу проти екс-міністра

Адвокат екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка Ігор Фомін не знає, чи дійсно Генеральна прокуратура України порушила проти його підзахисного ще одну кримінальну справу.

"Мені не відомо, чи є у Генпрокуратури якась нова кримінальна справа", - сказав Фомін журналістам у четвер після завершення судового засідання.

У той же час захисник екс-міністра зазначив, що з урахуванням того факту, що справа проти Луценка у суді розвалюється, Генпрокуратура могла порушити ще одну якусь фактову справу.

Нагадаємо, що 9 листопада Ірина Луценко заявила, що, можливо, щодо її чоловіка "готується нова кримінальна справа". "Свідок сказав, що його викликали до прокуратури з іншої кримінальній справі щодо Юрія Луценка, яка стосується його каденції. Готується нова кримінальна справа", - уточнила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генпрокуратура тисне на свідків - Луценко

У свою чергу, у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Генпрокуратура може звинуватити Луценка в корупції при лобіюванні інтересів фірми "Українські новітні телекомунікації", в якій працює його дружина. Нова справа стосуватиметься нібито корупційних дій екс-міністра під час укладання договорів МВС з постачальниками послуг мобільного зв'язку в 2006 році.

У Генпрокуратурі назвали заяви Ірини Луценко про нібито підготовку порушення ще однієї справи домислами.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Луценка поки нічого не знає про нову справу проти екс-міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути