Ексклюзиви
вівторок, 08 грудня 2015 10:14

Яценюк став другом і партнером США - Байден

Яценюк став другом і партнером США - Байден
Фото: rian.com.ua

Віце-президент США Джо Байден розраховує продовжити співпрацю з прем'єром України Арсенієм Яценюком, який 11 грудня звітуватиме у Раді. Про це він заявив після зустрічі з Яценюком 7 грудня.

"Ми говорили з прем'єр-міністром про те, який довгий шлях Україна вже пройшла за останні два роки, і погодилися, що попереду ще довга дорога, щоб створити вільну, процвітаючу, стабільну і справедливу Україну, якої так прагне український народ", - сказав Байден.

Віце-президент США зазначив, що Яценюк "став другом і партнером". "Ми бачилися в Україні лише чотири рази, але я розмовляю з ним мінімум кілька разів на місяць, тому ми постійно підтримуємо спілкування щодо потреб України, її зобов'язань і можливостей США допомогти Україні".

Зустріч Яценюка з Байденом у форматі тет-а-тет тривала більше години. Після чого ще годину тривали переговори делегацій в розширеному форматі.

Нагадаємо, що віце-президент США Джо Байден прибув з візитом до Києва 6 грудня. Сьогодні очікується його виступ у Верховній Раді.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк став другом і партнером США - Байден». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути