вівторок, 10 березня 2009 13:33

Яценюк обганяє Тимошенко на 11%, а Януковича на 2%

Яценюк обганяє Тимошенко на 11%, а Януковича на 2%

Якби другий тур виборів президента відбувся найближчими днями, то він мав би такі результати, - поки що ключових фігур три.

Дані навела компанія Research & Branding Group під час круглого столу на тему "Розстановка політичних сил. Нові реалії".

Якщо в другий тур виходять лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк і Юлія Тимошенко, то колишній спікер переміг би прем"єра на 11%, якби вийшов в другий тур з головою Партії регіонів Віктором Януковичем, то випередив би його на 2%.

Можливий також інший варіант. Якби Янукович і Тимошенко вийшли в другий тур, то Янукович переміг би Тимошенко з результатом 33,5% проти 25,8%.

Взагалі, згідно з даними компанії, лідером нинішнього президентського рейтингу є Віктор Янукович – 23,5% і Юлія Володимирівна – 17%, Яценюк – 12, 6%.

За словами представників компанії, рейтинги Яценюка є віртуальними і, відповідно до колишньої практики, швидкі підйоми можуть стати швидким падінням.

Слід відзначити, що це опитування вже не перше, у якому пророчать високі рейтинги на президентських виборах Арсенію Яценюку. Наша газета публікувала думку киян щодо трьох головних кандидатів. Опитуванням "Спілки молодих політологів України" показало, що 22,8% киян є прихильниками Юлії Тимошенко, 14,7% – Арсенія Яценюка, 7,1% – Віктора Януковича.

Research & Branding Group - група компаній в галузі досліджень ринку і рекламної діяльності. Спеціалізується на проведенні всіх видів маркетингових і соціологічних досліджень.

Один із напрямків діяльності - діагностика соціально-політичної ситуації в регіонах, розробка стратегій виборчих кампаній, аналіз ризиків політичних інвестицій.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Яценюк обганяє Тимошенко на 11%, а Януковича на 2%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути