Ексклюзиви
четвер, 13 березня 2014 07:01

17-18 березня війська РФ почнуть вторгнення в Україну - політолог

17-18 березня війська РФ почнуть вторгнення в Україну - політолог
Фото: telegraf.com.ua

Політичний аналітик Павло Нусс вважає, що офіційні війська РФ почнуть вторгнення в Україну 17-18 березня.

"На моє переконання, реалізація плану "Б"розпочнеться саме після так званого"референдуму" 16 -го березня. 17-18 березня вже офіційні війська російської федерації почнуть вторгнення на материкову Україну, одночасно зі - сторони півдня і сходу країни. З Криму почнуть окупацію Херсона та Миколаєва, намагаючись взяти під свій контроль берегову лінію Дніпра. Одночасно будуть намагатися зайти на територію Маріуполя і Бердянська для встановлення контролю над Приазов'ям та Азовським морем. Це станеться, якщо ми розглядаємо варіант "морського інтересу" інтервента. Мобілізація армії РФ біля кордонів нашої Батьківщини свідчить, що Росія готова до будь-якого варіанту військових дій", - пояснив Нусс.

Експерт вважає, що СБУ і ЗСУ України повинні почати діяти.

"Повертаючись до Криму, варто відзначити, що на сьогодні позиції України на півострові втрачені, якщо врахувати заяву в.о. міністра оборони з трибуни парламенту, що збройну відсіч наша сторона не готова дати. Хоча я розглядаю цю заяву як пособництво окупантові. Міністр не повинен був говорити про слабкості, а навпаки, про велич і непереможність своєї армії", - зазначив Нусс.

Він вважає, що СБУ вже зараз повинна звернутися до парламенту з вимогою закрити державні, на південно-східній частині, кордони України, а збройні сили і ВМС України розпочати загальнонаціональну мобілізацію і військову операцію.

Зараз ви читаєте новину «17-18 березня війська РФ почнуть вторгнення в Україну - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути