понеділок, 11 листопада 2013 18:44

Богатирьова у Черкасах відповідала за "проколи" міністерства
6

Фото: Фото: Патлатюк Ірина

Сьогодні міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова відвідала Черкаси.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Богатирьова побувала в обласному онкодиспансері, на будівництві перинатального центру та поспілкувалася з працівниками консультативно-діагностичного центру.

Після зустрі відбулася прес-конференція, на якій Богатирьова прокоментувала висновки тимчасової слідчої комісії з розслідування зловживань у міністерстві охорони здоров'я, яка виявила близько 100 фактів порушень міністерства за останні 2 роки.

"Робота комісії завершена, але її висновки не оприлюднені. Верховна Рада не ухвалила жодних рішень що до цього. Сім членів комісії провели власну перевірку і ці факти не підтвердилися, а більшість членів комісії мають протилежну думку, ніж решта членів комісії", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Діти 2000-го року народження і молодші – майже всі "індиго" - експерт

"Сам голова комісії Анатолій Дірів не є лікарем і не міг фахово дати оцінку провівши в міністерстві один день", - додала міністр.

Також Боготирьова прокоментувала пікети, які були під будівлею МОЗ в минулому місяці. Тоді вимагали, щоб її звільнили, а тендери з закупівлі обладнання проводили чесно.

"Демократія має такі ознаки, що різні люди можуть мати свою думку", - сказала міністр. А пізніше додала: "Всі конкурсні торги проводимо прозоро. В них беруть участь представники громадськості і народні депутати".

Боготирьовій дозволили поставити лише три запитання.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова у Черкасах відповідала за "проколи" міністерства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути