понеділок, 12 листопада 2018 20:51

Знеболювальне дали на 4-й день: українська модель потрапила в аварію у Китаї

Знеболювальне дали на 4-й день: українська модель потрапила в аварію у Китаї
Дівчина зламала ногу та хребет. Фото: Facebook

У Китаї українська модель Тетяна Трибель розбилася на скутері, отримавши перелом ноги і хребта.

Дівчина вже два тижні лежить у китайській лікарні та просить про допомогу небайдужих. Необхідна операція коштує $7,5 тисяч, передає ТСН.

Тетяна Трибель з Житомира. До Китаю вона поїхала за контрактом працювати моделлю.

Інцидент з нею стався 31 жовтня близько 13:00 у місті Сяминь.

"Хлопець з мого агентства купив скутер. Питав, чи я вмію їздити. Я не вмію. Він запропонував спробувати. Я не знаю, чому так вийшло. Я навіть на ковзани, лижі не стаю і на велосипед не сідаю. Боюся пошкодити щось або синяк поставити. Може, переконало те, як він сказав, що це безпечно", - розповіла Трибель .

"Сіла, проїхала 10 метрів, вивернувся кермо, врізалася в бордюр, перелетіла через кермо, зробивши колесо в повітрі. Впавши на асфальт, зрозуміла одразу, що поламана нога і спина. Боліло сильно, дихати не могла", - каже дівчина.

Українку забрала швидка допомога.

"Мене просто тягали, кидали на стіл, як мішок картоплі, щоб зробити рентген. Чотири рази перекидали. Не давали знеболювальних. Через 6 годин дали ібупрофен. Сильне знеболювальне дали тільки тоді, коли я в один момент перестала дихати. Це на четвертий день", - розповіла Тетяна про китайську лікарню.

На переламану ногу їй не наклали гіпс. Її просто перебинтували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВАЗ влетів у дерево: загинув 27-річний іноземець

Після інциденту дівчина звернулася по допомогу до консульства України в Шанхаї. Дипломати змогли домовитися з її роботодавцем про оплату медичних послуг. Тетяна каже, що лікування дороге.

Дипломати нарікають, що мало чим можуть допомогти у подібних випадках, якщо українці, які подорожують або працюють за кордоном, не мають страхування.

Тетяна очікувала оформлення страхування від роботодавця, тому не зайнялася цим питанням особисто. Її повинен забрати до України чоловік. Консульство Китаю в України оперативно видало йому візу.

У селі Опришени Глибоцького району Чернівецької області сталася смертельна аварія у ніч проти 12 жовтня. На перехресті зіткнулися Volkswagen Jetta та Peugeot. Під час зіткнення загинув поліцейський 31-річний Марін Торончук.

Зараз ви читаєте новину «Знеболювальне дали на 4-й день: українська модель потрапила в аварію у Китаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути