четвер, 17 січня 2013 15:02

Жителя Вінниччини потяг перерізав навпіл

Жителя Вінниччини потяг перерізав навпіл
Фото: segodnya.ua

16 січня о 19.50 на станції Козятин Вінницької області 58-річний місцевий намагався пролізти під потягом. Той в цей час рушив, чоловік загинув на місці від отриманих травм: його перерізало навпіл у поперековій ділянці хребта.

В лінійному відділі міліції Козятина повідомили, що нещасний випадок стався на пішохідному переході, який йде через колії.

"Чоловік не захотів чекати, поки пройде вантажний потяг, який зупинився на переході. Обходити потяг далеко, у таких складах більше 50 вагонів. Ось і поліз під вагон. Поїзд поїхав, чоловік не встиг вилізти. Ось і сталась трагедія", - сказали у лінійному відділі.

Перед тим, як рушити, локомотив дає спеціальний гудок. Але місцеві зауважують, що на станції багато різних звуків чути одночасно. Чоловік міг його не розібрати.

"Та ніхто ніколи не звертає уваги на ті сигнали. Лазять під поїзди всі кому не лінь. Ніколи ніхто не чекає. Може, треба з-пів години ждати? На тому переході вічно щось трапляється. А машиніст теж не може угледіти за 300 метрів, що хтось перелазить в цей час під вагоном. Та і темно було. І кругом висять таблички про ризики на залізничній колії, але ніхто ж не дивиться на них. Думають, один раз перелізли, і другий можна", - розповів Микола Федченко, що мешкає неподалік вокзалу.

Чи був загиблий у стані алкогольного сп'яніння, покаже експертиза.

"Я із без тої експертизи можу сказати, що був п'яний. Кажуть, що чути було запах. Бо хіба ж тверезий полізе? З другої сторони вокзалу є пішохідний міст, то тверезі туди ходять", - зауважив Федченко.

Зараз ви читаєте новину «Жителя Вінниччини потяг перерізав навпіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути