вівторок, 21 серпня 2012 13:41

Мешканець Рівненщини спалив себе після сварки з жінкою

Мешканець Рівненщини спалив себе після сварки з жінкою
Одяг легко зайнявся і чоловік закричав від болю. Фото: podrobnosti.ua

Третій день у Рівненській обласній клінічній лікарні рятують 32-річного жителя села Вовкошів Гощанського району. Минулої суботи чоловік вчинив невдалу спробу самогубства – хотів спалити себе живцем.

Місцеві розповідають, що самогубця - безробітний і перебивається тимчасовими заробітками у односельчан. Саме через безгрошів'я чоловік і вирішив накласти на себе руки.

"Він живе у цивільному шлюбі з місцевою, виховують двоє неповнолітніх дітей", - розповідає Тамара Лисенко, керівник прес-служби обласного управління міліції. – "В суботу 18 серпня подружжя розпивало спиртні напої і сильно посварилося. Жінка дорікнула співмешканцю за його бідність, бо той заробляє надто мало грошей і не може забезпечити сім'ю. Чоловік не на жарт образився і вибіг з кімнати".

На дворі чоловік зберігав невелику ємність з бензином. У розпачі селянин схопив пляшку і почав лити пальне на голову. Потім чиркнув сірником і підпалив себе, перетворившись на живий факел.

Одяг легко зайнявся і чоловік закричав від болю, ледве не втративши свідомість. На галас з будинку вискочила його жінка, яка загасила вогонь і таки врятувала його.

Самогубця пошкодив собі майже половину тіла – має термічні опіки 3-ого ступеня. У важкому стані "швидка допомога" доправила його до реанімації у районну лікарню. А вже звідти чоловіка перевели в опіковий центр до Рівного. Скільки часу триватиме реабілітація, лікарі прогнозувати не беруться.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Рівненщини спалив себе після сварки з жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути