четвер, 15 березня 2012 17:21

Житель Миколаєва жорстоко побив дівчину, зламавши їй щелепу

Житель Миколаєва жорстоко побив дівчину, зламавши їй щелепу

Днями в реанімаційне відділення лікарні швидкої медичної допомоги Миколаєва зі скверу Ленінського району з діагнозом закрита черепно-мозкова травма і перелом щелепи доставили 18-річну місцеву жительку.

Правоохоронці з'ясували, що того вечора вона проводила дозвілля в одному з розважальних закладів. Там познайомилася з дівчиною, яка відпочивала разом з молодим чоловіком.

Через деякий час молоді люди вирішили піти додому. Поки дівчата одягалися, хлопець, узявши жіночі сумочки, вийшов на вулицю, пише novosti-n.mk.ua.

У цей момент, мимо проходила його дружина, яка поверталася з роботи додому. Помітивши свого чоловіка з сумочками на плечах, жінка почала вимагати пояснень. Між подружжям виникла сварка. Побачивши, що конфлікт набирає обертів, одна з дівчат вирішила забрати сумки. Але, коли вона підійшла до хлопця, той вилив на неї свій гнів і руками і ногами почав наносити дівчині удари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо міліція й надалі нічого не робитиме, ми отримаємо самосуди - правозахисник

Наряд патрульної служби міліції, який ніс службу з охорони громадського порядку в даному районі, затримав зловмисника "на гарячому". Правоохоронці доставили чоловіка до Ленінського райвідділу міліції, повідомляє ДСО ММУ УМВС України в Миколаївській області.

Слідчим відділенням Ленінського РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 КК України ("Умисне тяжке тілесне ушкодження"). Санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Відносно затриманого обрано запобіжний захід - арешт.

Зараз ви читаєте новину «Житель Миколаєва жорстоко побив дівчину, зламавши їй щелепу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути