четвер, 27 квітня 2017 12:49

Жорстоке вбивство у столиці: тіло жінки тягли сходами (оновлено)
6

Чоловік перерізав жінці горло
Фото: Київ Оперативний
Тіло жінки волочив сходами
Чоловік перерізав жінці горло
Чоловік перерізав жінці горло
Чоловік перерізав жінці горло

27 квітня на столичній Оболоні чоловік перерізав жінці горло. Її тіло тягнув сходами. Вбивство сталося на вул. Північній, 30.

Про це повідомив "Київ оперативний" у Facebook.

"Близько сьомої ранку двірник і сусіди помітили невідомого чоловіка, який тягнув жінку на матраці сходами. Спускав із 5-го поверху. Свідки одразу викликали поліцію та "швидку". Коли прибули правоохоронці, чоловік сидів на лавочці. Він був тверезий. Однак щось говорити відмовився. За словами сусідів, бачили його вперше. Медики на місці констатували смерть жінки", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школяр, якому перерізали горло, заговорив

У поліції розповіли, чоловік провину не заперечує. Навіщо вбив - не говорить, бо виявився глухонімий. Для спілкування з ним покликали перекладача. Як з'ясувалося, 44-річний чоловік приїхав до столиці з Донеччини на кілька днів. Треба було вирішити проблеми з документами. Залишився у своєї 67-річної тітки. Поліція проводить перевірку, з'ясовує мотиви вбивства. Відкрито кримінальне провадження.

Із перерізаним горлом знайшли 53-річного Віктора Дудника. Загинув на місці роботи - в Уманській психіатричній лікарні. Правоохоронці та колеги підозрюють самогубство. Поруч із тілом лежала закривавлена болгарка. Дружина загиблого не вірить у суїцид. Триває перевірка.

Зараз ви читаєте новину «Жорстоке вбивство у столиці: тіло жінки тягли сходами (оновлено)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути