Ексклюзиви
четвер, 23 травня 2013 10:06

Жорстоке вбивство в Лондоні: терорист пояснив свої мотиви

Жорстоке вбивство в Лондоні: терорист пояснив свої мотиви
Вбивство у Лондоні. Фото: Lenta.ru

Один з убивць військовослужбовця в Лондоні записав відео, в якому пояснив причини події.

На відео чорношкірий чоловік із закривавленими руками, що тримає кухонний ніж і мачете, виголошує промову перед камерою.

"Єдина причина, по якій ми вбили цього чоловіка, - це те, що мусульмани вмирають щодня, - каже він. - Ми клянемося Аллахом, що ніколи не припинимо боротьби, якщо тільки ви не залишите нас у спокої ... Ми повинні боротися з ними так, як вони борються з нами. Око за око, зуб за зуб".

Після цього чоловік заявляє, що просить вибачення у жінок, яким довелося стати свідками вбивства.

"Однак нашим жінкам доводиться бачити те ж саме", - додає він.

На завершення своєї промови чоловік закликає до повалення уряду, якому "наплювати" на простих людей. Після цього він віддаляється від камери і підходить до тіла убитого, яке лежить на узбіччі дороги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теракт по-англійськи: У Лондоні ісламісти вбили військовослужбовця

Один зі свідків вбивства розповів CNN, що бачив, як двоє чорношкірих чоловіків напали на військовослужбовця з двома ножами. Після того, як вони завдали йому численні поранення, один з убивць попросив людей, що зібралися навколо, сфотографувати його і зняти на відео. На його прохання відгукнувся один з перехожих, які знімали на камеру місце події.

Вбивство чоловіка на одній з вулиць в районі Вулвіч на південному сході Лондона сталося вдень 22 травня. Він був зарізаний двома чорношкірими чоловіками. У ході перестрілки з поліцейськими, які прибули на місце злочину, нападники отримали поранення. В даний час вони заарештовані і знаходяться під вартою в двох різних лікарнях Лондона. За непідтвердженими даними, убитий був військовослужбовцем.

Як заявив CNN член британського парламенту Нік Рейнсфорд (Nick Raynsford), чоловік служив у центральному Лондоні і в момент вбивства повертався в казарми Королевської артилерії, які знаходяться в Вулвіча. Міністерство оборони Великобританії, проте, поки не підтвердило цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Жорстоке вбивство в Лондоні: терорист пояснив свої мотиви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути