понеділок, 13 листопада 2017 13:51

Жорстоке побиття дівчини натовп школярів знімав на відео

Жорстоке побиття дівчини натовп школярів знімав на відео
Натовп школярів спостерігав за бійкою двох дівчат. Фото - INTERMARIUM

В Каховці Херсонської області група школярів зібралася на галявині, щоб подивитися, як одна дівчина б'є іншу. Відео інциденту у Facebook опублікував активіст Дмитро Шакін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добивали цеглиною та залишили помирати: нові подробиці побиття 17-річної дівчини

"Насолода від насилля серед підлітків-школярів - це вже схоже на діагноз суспільству і виховній складовій сучасної системи освіти в Україні. За моїми джерелами, ця подія сталася в Каховці, Херсонська область. Дійові особи - учні шкіл №1-3. Гадаю, що оприлюднення цього відео дозволить батькам впізнати своїх дітей і провести з ними відповідну виховну роботу, а адміністраціям вказаних закладів звернути додаткову увагу на виховний аспект "навчально-виховного процесу", - написав активіст.

Випадок Шакін називає боями без правил. Та чекає реакції від міністра освіти Лілії Гриневич та Уповноваженого президента України з прав дитини Миколи Кулеби.

"Це мерзотне дійство більше схоже на "бої без правил", аніж просто на з'ясування стосунків чи побиття школярки. З своїми дикими "правилами", про наявність яких свідчить натовп школярів, що зібрались в заздалегідь зазначенному місці і не спізнились на початок "поєдинку". Всі "глядачі" також є співучасниками злочину - їх "захват" від видовища просто вбиває", - додав активіст.

На початку квітня у Чернігові група підлітків жорстоко побила однолітків. Все це зняли на відео і виклали в інтернет. Правоохоронці запевняли, що всіх винних притягнуть до відповідальності. Одній із жертв виповнилося 14 років. Вона була у лікарні зі струсом мозку. Її матері надходили погрози, аби забрала із поліції заяву. Школярі стверджують, що подібне в їхньому мікрорайоні трапляється регулярно.

Зараз ви читаєте новину «Жорстоке побиття дівчини натовп школярів знімав на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути