субота, 11 липня 2020 18:10

Зерновоз розчавив на трасі прокурора, який міняв колесо на своєму авто

Зерновоз розчавив на трасі прокурора, який міняв колесо на своєму авто
На трасі Одеса - Мелітополь - Новоазовськ водій вантажного автомобіля DAF збив 48-річного водія Skoda Kodiaq, який зупинився на узбіччі змінити шину. Потерпілий від отриманих травм помер у лікарні. Фото: facebook.com/UA.National.Police.Nikolaev

11 липня близько 9:20 на трасі біля с. Весняне Миколаївської області водій вантажного автомобіля DAF збив 48-річного водія Skoda Kodiaq, який зупинився на узбіччі змінити шину.

З місця події водій вантажівки зник. Його затримали уже на території Одеської області, повідомили у відділі комунікації ГУНП Миколаївщини.

"Водій кроссовера від отриманих травм помер у лікарні. Його авто зазнало механічних пошкоджень. Правоохоронці вилучили частки транспортного засобу, які були залишені на місці аварії, та розпочали пошуки автомобіля і водія причетного до автопригоди. Його розшукали вже на території Одеської області", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вантажівка скинула з дороги та розтрощила мікроавтобус: відео смертельної аварії

Автомобіль зареєстрований у Львівській області, водій також звідти. Сам водій своєї провини в події не визнає, стверджує, що нікого не збивав. Із ним проводяться слідчі дії, пише місцеве видання novosti-n.org із посиланням на власні джерела.

Загиблий - прокурор Андрій Крупка. Він зупинився на узбіччі, щоб поміняти пробите колесо. Чоловік вже встиг поставити "запаску" і затягував болти, коли зерновоз DAF зачепив його і автомобіль.

Слідчі розпочали кримінальне провадження. Винуватцеві загрожує до 8 років в'язниці.

На трасі поблизу с. Голубівка Новомосковського району на Дніпропетровщині під колесами вантажівки "Газель" загинув 35-річний Павло Хоменко. Він – інспектор сектора реагування патрульної поліції Дергачівського відділення поліції Харківської області. Разом із родиною він повертався додому з відпочинку. Зупинився на узбіччі, щоб замінити пробите колесо на своєму "ВАЗі".

Зараз ви читаєте новину «Зерновоз розчавив на трасі прокурора, який міняв колесо на своєму авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути