вівторок, 20 липня 2021 15:08

Жінці відрубав голову в ліжку, доньку догнав у коридорі: як тиран розправився з родиною

Жінці відрубав голову в ліжку, доньку догнав у коридорі: як  тиран розправився з родиною
У Луцьку 62-річний чоловік вбив 56-річну дружину та 22-річну доньку. Тіла знайшла сусідка й викликала поліцію. Підозрюваного затримали. Фото: vl.npu.gov.ua

Чоловік, який у Луцьку вбив дружину й доньку, був сімейним тираном. Сусіди не здивовані, що таке трапилося. Кажуть, від нього часто доводилося рятувати родину.

Цього разу врятувати жінок не вдалося. 56-річну жінку зарубав у ліжку – відрубав їй голову. А доньку – у коридорі, пише видання konkurent.ua.

"Він сам сказав сусідці: "викликайте поліцію, бо я забив жінку з дитиною". Неадекватний, що я можу сказати. Таку людину треба за ґратами тримати. З головою в нього не все гаразд. Скільки людям пакостей робив, і нам, і в сусідньому будинку", – розповідає одна із сусідок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка, який зарубав доньку й дружину, судили за їхнє побиття

Сестра загиблої Зоя Ковальська не може повірити, що сестри вже немає.

"Він неодноразово знущався. І вона казала поліції. Тільки тепер, коли забив, вони розслідують. А раніше не могли нічого вдіяти. Єдина дочка була. Був хлопчик, мав церебральний параліч, помер. Тетяна вчилася, магістратуру закінчувала", – розповідає жінка.

Підозрюваного доправили до наркодиспансеру.

Трагедія трапилася сьогодні, 20 липня, у будинку №32 на вул. Соборності в Луцьку. О 07:15 у поліцію звернулася сусідка потерпілих. Розповіла, що чоловік убив 56-річну дружину й 22-річну доньку. За словами сестри загиблої, покійна постійно зверталася в поліцію, проте там належно не реагували.

Зараз ви читаєте новину «Жінці відрубав голову в ліжку, доньку догнав у коридорі: як тиран розправився з родиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути