Ексклюзиви
четвер, 28 грудня 2017 07:10

Жінка померла на Різдво, захищаючи дочку
4

43-річна жінка померла, захищаючи дочку від нападника з ножем. Трагедія сталася в Лісберні, Північна Ірландія. Правоохоронці затримали 19-річного підозрюваного.

 

Медики та правоохоронці прибули на місце виклику о 6:00 25 грудня. Як повідомляє belfast telegraph, 21-річна Шарлотта була вдома зі своїм другом і матір'ю Джейн Ріат, 43 роки. Жінку не вдалося врятувати. Дівчину та її хлопця відвезли до лікарні.

Детективи почали розслідування. Місцевий чиновник Джонатан Крейг передає, загибель жінки глибоко вразила поліцейських і медиків, які працювали на місці події. Чи було це пограбування, чи помста родині - правоохоронці поки що не повідомляють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У супермаркеті Санкт-Петербурга стався вибух. Є постраждалі

Шарлотта розповіла, що вона пережила в той день.

"Зараз минула рівно доба, коли вбили мою матір. Її убили на моїх очах, вона вмирала на моїх руках. Я досі чую її крик болю і бачу паніку на її обличчі. Моя мама померла, захищаючи мене. Джейн Тоал Ріат, я б хотіла помінятися з тобою долею".

Раніше повідомляли, що в Одеській області знайшли тіла двох чоловіків. Вони були закопані в полі. Припускають, що один із загиблих - місцевий фермер, другий - кримінальний авторитет "Хребет". Обоє зникли 7 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Жінка померла на Різдво, захищаючи дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути