Ексклюзиви
середа, 13 липня 2016 16:04

Жінка покусала поліцейських
5

Фото: надане департаментом Муніципальної поліції

У Луцьку під час с демонтажу гаража без документів, який стояв на перетині вулиць Мазепи та Куйбишева, виникла сутичка між поліцейськими та власницею. Жінка почала битися з поліцейськими, кусатися та заявляти, нібито її поливають бензином. Про це повідомили у департаменті Муніципальної поліції міської ради.

"Учасник АТО просто взяв у рюкзак АКМ калібру 7.62 і відкрито заявив, що стрілятиме на ураження, начебто захищаючи право власності, якого не має. Гараж стоїть без правоустановчих документів, без дозволів, було рішення термін якого закінчився 2003 році. Пані яка заявляла, що є власником даної конструкції, втрачала свідомість, билася, кусалася, заявляла, що її поливають бензином, лягала під техніку. Через 5 годин погодилась, що демонтаж законний", - розповіли у департаменті.

Департамент муніципальної поліції з офіційним листом уже звернувся в Луцький відділок поліції, Генеральну Прокуратуру та СБУ з відповідними заявами. Відеофіксація погроз, тиск і заяви розправитись зафіксовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорогою на весільну фотосесію молодята зірвалися з гори

Олександр Павшук, якого звинувачують у тиску на чиновників, переконує, що автоматом нікому не погрожував. Каже, що тільки повернувся з АТО, коли йому подзвонили та повідомили, що поліція б'є його маму. Тому не встиг розпакувати рюкзак, у якому була зброя.

"Як син, взяв зареєстровану зброю, яка знаходилась у спеціальному чохлі. Той в свою чергу в рюкзаку - і терміново приїхав на місце події. Підійшовши до працівників поліції, я пред'явив дозвіл та повідомив, що маю при собі вказану зброю. Зброя була без боєкомплекта. Поліцейські перевірили дозвіл, пересвідчились, що зброя в закритому рюкзаку, попередили мене про негативні наслідки в разі її використання. В свою чергу, я повідомив, що можу відповідно до законодавства, примінити зброю в разі загрози моєму життю та здоров'ю. Хоча не дозволив би собі стрільбу. Після цього всі сторони конфлікту заспокоїлись і почалась конструктивна бесіда щодо законності знесення гаража. На місці були присутні депутати міськради, сусіди мами. Техпаспорт на гараж був, документи на продовження аренди земельної ділянки були подані в міськраду але, як годиться, зафутболені десь по кабінетах. Про демонтаж належним чином повідомлено не було і все це змахувало на банальний " віджим" гаража. Вивчивши документи та пояснивши мамі необхідність знесення гаража, муніципалам було дане добро на демонтаж", - каже Павшук.

За словами чоловіка, слідчо-оперативна група, яка прибула на місце, вивчила ситуацію та не знайшла в його діях складу злочину.

Зараз ви читаєте новину «Жінка покусала поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути