понеділок, 19 липня 2021 12:00

Зарізали чоловіка, який зробив зауваження гучній компанії

Зарізали чоловіка, який зробив зауваження гучній компанії
У Дніпрі розшукують причетних до вбивства 36-річного чоловіка. Він зробив гучній компанії зауваження і отримав три ножових. Фото: npu.gov.ua

У Дніпрі розшукують причетних до вбивства 36-річного чоловіка.

Потерпілий зробив зауваження невідомим, які голосно поводилися біля його будинку № 10 на вул. Саранській. У результаті чоловік зазнав три ножові поранення йпомер до приїзду швидкої допомоги й поліції, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Герой" парковки за зауваження вбив чоловіка

"Про злочин повідомила дружина загиблого сьогодні, 19 липня, приблизно о шостій ранку. Підозрювані втекли. На місці події працює слідчо-оперативна група й кінологічна служба. Встановлюють обставини події. Розшукують причетних до злочину", - розповіли в поліції.

Свідків злочину просять відгукнутися на лінію "102".

У Києві 56-річний чоловік зазнав кілька ударів ножем у спину за висловлене зауваження. Інцидент трапився в Оболонському районі. В обідній час компанія чоловіків у дворі житлового будинку розпивала спиртні напої. До них підійшов місцевий житель і попросив не смітити й поводитися пристойно. Між ними виник словесний конфлікт, під час якого один із відпочивальників відійшов. Згодом повернувся з ножем і кілька разів ударив ним потерпілого в спину. Нападника, який намагався втекти, затримали.

Зараз ви читаєте новину «Зарізали чоловіка, який зробив зауваження гучній компанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути