Ексклюзиви
середа, 09 вересня 2020 09:35

Запідозрили коронавірус: учителі та учні зацькували 8-класника

Запідозрили коронавірус: учителі та учні зацькували 8-класника
У Полтаві, в гімназії №33, учня 8-го класу зацькували однолітки та вчителі у школі. Вони запідозрили в нього коронавірус. Фото: radiosvoboda.org

У Полтаві учня 8-го класу зацькували однолітки та вчителі у школі.

Вони запідозрили в нього коронавірус. Про це повідомила в соцмережі мати дитини Ольга Коваленко. Жінка розповіла, що її син навчається в гімназії №33. Дитина має алергію на антисептики та маски.

"У школі змушують носити маски і користуватися антисептиком. Через це в дитини з'являється висип, він непритомніє і задихається, бо в нього алергія на це. Він ледве це терпить. В результаті у четвер не дійшов зі школи додому, впав на дорозі. У п'ятницю я вирішила його залишити вдома. У понеділок прийшов до школи, і знову йому стало зле, його відправили в медпункт, закрили, виміряли температуру і сказали, що в нього починається коронавірусна хвороба", - розповідає мати хлопчика.

Вона говорить, що повідомила медсестрі, що в дитини алергія. І пояснила їй, що вона не лікар, щоб ставити діагноз - коронавірус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викладачка померла від коронавірусу під час відеозаняття

"Прийшов завуч, налаштував дітей проти сина, сказав, щоб усі від нього відійшли, бо він у зоні ризику. Моя дитина взагалі злякалася. Потім сказав йому дослівно: "Іди вже звідси". Як так? Що за булінг? Дитина додому прийшла в істериці. Вдома переміряли температуру. Все у нормі - 36,2; 36,4. Сказав, почувається добре. Увечері я переговорила з класним керівником і сказала, що дитина абсолютно здорова, йому не можна надівати маски, оскільки важко дихати. 8 вересня син пішов до школи, зміряли температуру, сказали все добре, але у школу не пустили", - розповідає мати.

Жінка обурена тим, що її сина не пустили до навчального закладу, а адміністрація школи не реагує.

"Як так може директор школи обмежити права дитини в отриманні знань? Дитина прийшла додому знову зі сльозами. Каже: "Я боюся, що зі мною ніхто не розмовлятиме". Психіка сина на межі", - поскаржилася мати хлопчика.

Думки користувачів у соцмережі розділилася. Одні стали на бік матері, тому що кожна дитина має право на освіту. Інші стверджують, що є певні вимоги, яких треба дотримуватися, тож краще перевести дитину на домашнє навчання.

Жительку Івано-Франківської області зобов'язали сплатити 170 грн штрафу і 420 грн судового збору за фейк про коронавірус у Facebook. Вирок виніс Яремчанський міський суд. У матеріалах справи йдеться про те, що 20 липня жінка опублікувала у Facebook публікацію з назвою "В Україні американська вакцина від Covid-19 вбила 5 людей".

Зараз ви читаєте новину «Запідозрили коронавірус: учителі та учні зацькували 8-класника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути