неділя, 26 січня 2014 05:44

Захарченко переконує, що силовиків з Українського дому хотіли взяти у полон

Захарченко переконує, що силовиків з Українського дому хотіли взяти у полон
Захарченко: в Українському домі хотіли полонити правоохоронців. Фото: hvylya.org

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко прийняв рішення вивести групу резерву правоохоронців, які відпочивали в "Українському домі", з приміщення, щоб не перешкоджати переговорного процесу і врегулювати ситуацію мирним шляхом.

Як повідомляє УЗГ МВС України, за рішенням керівника відомства група резерву правоохоронців, яка перебувала на відпочинку в Українському домі виходить з приміщення.

"Під час перебування правоохоронців в Українському домі мітингувальники заблокували приміщення і намагалися провокувати міліціонерів на сутички, незважаючи на чисельну перевагу останніх. Працівники міліції не піддалися на провокації, не дали приводу до ескалації і проявили витримку", - повідомляє УЗГ МВС.

У МВС стверджують, що "метою мітингувальників було взяття в полон правоохоронців для подальшого обміну на активістів Майдану, яких зараз затримані і заарештовані".

Для того щоб продовжити переговорний процес і врегулювати ситуацію мирним шляхом, міністр Захарченко прийняв рішення вивести міліціонерів з "Українського дому", повідомляє УЗГ.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко переконує, що силовиків з Українського дому хотіли взяти у полон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути