четвер, 23 листопада 2017 11:25

Затримали одного із вбивць фермера

Затримали одного із вбивць фермера
Правоохоронці розшукують Андрія Крістіана, який завдав смертельного удару фермерові. Фото - поліція Одеської області

В Ізмаїлі на Одещині правоохоронці затримали одного з учасників вбивства фермера в селі Стара Некрасівка.

Другого нападника - 24-річного Андрія Крістіана, розшукують. Можлива адреса його проживання - село Баштанівка Татарбунарського району.

Зі слів затриманого, саме Крістіан завдав смертельного удару 37-річному чоловікові. Про це повідомив начальник Ізмаїльського райвідділу поліції Роман Галкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фермеру прострелили живіт

"Смертельний удар братові власника теплиці завдав другий учасник злочину, який в даний момент переховується. Встановити особу злочинця допоміг мобільний телефон, який той загубив на місці події. Там же був виявлений і ніж - знаряддя вбивства. Знайдений автомобіль, на якому пересувалися злочинці, належить третій особі. Чоловік пояснив, що підозрювані продали йому машину буквально за день до її затримання. При цьому в салоні авто було виявлено сліди крові і наркотики", - повідомив Галкін.

34-річному власнику теплиці підозрюваний завдав ножового удару в ногу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Ще одне кримінальне провадження відкрито за фактом незаконного посіву конопель. Як виявилося, злочинці проникли в теплицю, тому що знали про наявність там коноплі.
Поліція зафіксувала в теплиці два двометрових куща. У сухому вигляді наркотик зберігався там же на стелажах. Саме тому фермер, побачивши через камеру відеоспостереження людей, які залізли в теплицю, не викликав поліцію. На допомогу він покликав лише свого 37-річного брата, а також працівника.

У селі Стара Некрасівка Ізмаїльського району Одеської області невідомі з ножами напали на двох братів-фермерів. Одного вбили, іншого поранили. Брати - 34 і 37 років, мешкали в Ізмаїлі. В селі мали теплиці.

Зараз ви читаєте новину «Затримали одного із вбивць фермера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути