середа, 15 травня 2019 10:14

Затримали віце-чемпіона світу, який вбив у Києві байкера

Затримали віце-чемпіона світу, який вбив у Києві байкера
Під Києвом затримали колишнього чемпіона світу з боротьби сумо Дмитра Слепченка. Фото - facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

У селищі Глеваха під Києвом поліцейські затримали колишнього чемпіона світу з боротьби сумо Дмитра Слепченка.

Його звинувачують у вбивстві на дорозі мотоцикліста, яке сталося 24 травня 2017-го на Харківському шосе в Києві, повідомив у Facebook заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Аброськін.

"36-річний чоловік їхав на мотоциклі та був убитий 2 пострілами. Без батька залишилися 2 дітей. Дмитро Слепченко був затриманий і пізніше арештований за звинуваченням у вбивстві. Згідно чинного рішення Дарницької районного суду Києва Слепченко має перебувати у Київській міській психоневрологічній лікарні закритого типу у Глевасі на Київщині. Але він вільно пересувався на авто Лексус LX, який зареєстрований на ім'я його співмешканки. Більш того, затримали його у Глевасі під час перегляду фільму у кінотеатрі", - повідомив Аброськін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родичі розстріляного байкера повідомили нові факти убивства

Додав, що у слідства Нацполіціі дуже багато питань як до Дмитра Слепченка, який скоїв втечу зі спеціалізованого лікувального закладу закритого типу. Так і до керівництва самого закладу, яке сприяло цьому неодноразово.

Колишній чемпіон світу з сумо Дмитро Слепченко зізнався у вбивстві байкера 36-річного Юрія Калініченка. Слепченко їхав у автомобілі "Сеат Леон". За кермом була його співмешканка. У суді заявив, убивати мотоцикліста не хотів.

Зараз ви читаєте новину «Затримали віце-чемпіона світу, який вбив у Києві байкера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути