середа, 07 лютого 2018 12:45

За зниклу у Києві студентку вимагали викуп

За зниклу у Києві студентку вимагали викуп
18-річна Мукаддас ­Насирлаєва з туркменського міста Дашогуз зникла в Києві 30 січня. Фото - Facebook Ровшанбека Розметова

За зниклу в Києві студентку 1 курсу Національного медичного університету ім. Богомольця 18-річну Мукаддас Насирлаєву вимагають гроші. Про це кореспондентові Gazeta.ua повідомив глава діаспори туркменського народу Ровшанбек Розметов.

"В особисті повідомлення у Facebook мені написав Антон Голик. Сказав, підеш в поліцію, дівчина постраждає, хочеш її почути - готуй гроші. Вимагав одну тисячу гривень за розмову з Мукаддас. Думаю, це шахрай. Можливо, сидить у в'язниці чи в СІЗО і хоче так "розвести" на гроші. Коли запитав його про це прямо — перестав писати", - розповів Розметов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Витищенко зник дорогою в університет

Чоловік також повідомив, що встановили власника автомобіля, в який ніби-то сідала зникла дівчина. З ним спілкуються правоохоронці. Також поліція переглянула відео з камер спостереження кількох станцій метро, але там Мукаддас Насирлаєвої у день зникнення не було. Пошуки тривають.

18-річна Мукаддас ­Насирлаєва з туркменського міста Дашогуз зникла в Києві 30 січня. Вона студентка першого курсу Національного медичного університету імені Олександра Богомольця. Вийшла з корпусу закладу на проспекті Перемоги, 34 близько 17:00 і не повернулася.

Зараз ви читаєте новину «За зниклу у Києві студентку вимагали викуп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути