Ексклюзиви
четвер, 21 листопада 2013 11:02

За годину у столиці спалили 10 автівок
5

Фото: Фото: magnolia-tv.com

Ця ніч стала кошмаром для автовласників одразу за трьома сусідніми столичними адресами. Приблизно за годину не встановлені поки палії знищили та пошкодили 10 автомобілів.

Приблизно о другій годині у дворі будинку №25 по вулиці Миропільській раптово спалахнув припаркований на саморобній стоянці автомобіль "Шкода". За лічені хвилини машина перетворилася на купу спаленого металобрухту. Від вогню також постраждали "Деу Ланос", "Шевроле Лачеті", "Деу Нексія" та "Шевроле Авео". Вже під час ліквідації пожежні встановили попередню причину пожежі – навмисний підпал.

Другий виклик був на вулицю Бойченка ,4, що розташована неподалік. Там стовп вогню здійнявся над одразу двома машинами. Практично ущент згоріли "Нісан" та "Міцубісі". Ще в одного "Нісану" був обпалений багажник. Крім того, власниця одного з автомобілів знайшла в його салоні цеглину, якою невідомі вандали розбили скло. Але й цим все не закінчилося.

Під час ліквідації пожежі стався ще один підпал. Метрів за двісті, вже за адресою Дарницький бульвар, 4, над мікроавтобусом "Форд" та китайським позашляховиком здійнявся у небо кількаметровий стовп вогню.

 

Зараз ви читаєте новину «За годину у столиці спалили 10 автівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути