пʼятниця, 14 грудня 2018 18:10

"Вибігла на кілька хвилин" - подробиці загибелі дітей

"Вибігла на кілька хвилин" - подробиці загибелі дітей
На Миколаївщині сталася пожежа, внаслідок якої загинули діти 1 та 2 років. Ще одну 4-річну дитину рятують лікарі. Фото - mk.dsns.gov.ua

14 грудня у селі Добре Баштанського району на Миколаївщині поховали 1-річну Тетяну та 2-річного Володимира Батаєвих. Вони вчаділи у хаті, коли зайнялося крісло. Ще одного їхнього братика, 4-річного Ярослава, рятують медики. Мати на кілька хвилин залишила дітей самих у хаті, коли вийшла у справах. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла староста села Валентина Климик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У палаючому будинку знайшли тіло 2-річного хлопчика

"Дітки за нею завжди бігали, як горошинки. А того дня була погана погода: сніг, болото, хляпанина. Меншу дівчинку жінка поклала спати, а хлопчики гралися. Сама вибігла у справах на кілька хвилин до сусідки. Коли повернулася – в хаті вже повно диму було. Певно, діти підпалили крісло. На крик збіглися сусіди. Вибили вікно і витягли дітей, але було пізно", - каже Валентина Петрівна.

Мати загиблих дітей знаходиться біля старшого сина в лікарні. Медики ніяких прогнозів щодо Ярослава поки не дають. Забороняють спілкуватися і з мамою хлопця – вона в шоковому стані.

Пожежа в селі Добре на Миколаївщині сталася вдень 12 грудня. Займання було незначне, його погасили сусіди до приїзду рятувальників.

Зараз ви читаєте новину «"Вибігла на кілька хвилин" - подробиці загибелі дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути