вівторок, 06 вересня 2022 18:49

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ знищили шість командних пунктів росіян
3

Підрозділи Сил оборони утримують займані позиції і не дають можливості російським окупантам просуватися вглиб території України.
Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua
Підрозділи Сил оборони утримують займані позиції і не дають можливості російським окупантам просуватися вглиб території України.
Підрозділи Сил оборони утримують займані позиції і не дають можливості російським окупантам просуватися вглиб території України.

Підрозділи Сил оборони утримують займані позиції і не дають можливості російським окупантам просуватися вглиб території України.

Наші військові успішно відбили атаки ворога в районах Долини, Соледара, Новобахмутівки, Кодеми, Зайцевого, Авдіївки, Мар'їнки на Донеччині і Любомирівки на Миколаївщині. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ 6 вересня.

Українські ракетні війська та артилерія наземних угруповань військ б'ють по живій силі і бойовій техніці росіян, порушують системи управління і логістичного забезпечення ворога.

"Вогневого ураження зазнали шість пунктів управління ворога, зокрема і корпусного рівня", – пише Генштаб.

Також знищили три об'єкти зосередження живої сили окупантів.

"Мінуснули" техніку радіоелектронної розвідки і боротьби росіян, їхні станції зв'язку, понтонну і паромну переправи, вісім складів боєприпасів різного рівня.

"Що значно знизило можливості противника щодо ведення наступальних дій", – повідомили.

Протягом доби, для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони вісім разів вдарила по росіянах.

Знищила бойову техніку, засоби протиповітряної оборони і значну кількість живої сили в опорних пунктах на Донецькому і Південнобузькому напрямках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ледве накивали п'ятами" – переляканих росіян накрили "Градами" й артилерією

Противник хоче повністю окупувати територією Донецької області, утримати захоплені райони Херсонської, частини Харківської, Запорізької і Миколаївської областей.

З високою інтенсивністю веде повітряну розвідку безпілотниками. Намагається покращити логістичне забезпечення своїх військ.

Цієї доби окупанти завдали більше шести ракетних і понад 10 авіаційних по військових і цивільних об'єктах на території України. Для цього провели понад 30 літаковильотів.

Постраждала інфраструктура в районах Байрака, Асіївки, Пришиб, Тетянівки, Времівки, Новомихайлівки, Великої Новосілки, Полтавки, Ольгівського, Новополя, Великого Артакового, Білої Криниці, Тернівки, Білогірки, Костромки, Новогригорівки і Благодатівки.

"Зберігається подальша загроза авіаційних та ракетних ударів по всій території України", – пише Генштаб.

У зв'язку зі значними втратами збільшилась кількість ворожих підрозділів, що відводять для відновлення боєздатності.

Підрозділи приватних воєнних кампаній росіяни поповнюють за рахунок ув'язнених на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

"Цим особам за участь у війні проти України пропонують амністію, громадянство РФ і грошові виплати", – повідомляють.

За 195 днів ЗСУ знищили 50 150 російських окупантів, 4484 броньовані машини, 2077 танків, 236 літаків і 207 гелікоптерів. Найзапекліші бої тривають на Донецькому напрямку.

Українські воїни вдарили по переправах окупантів у районах Дар'ївки й Голої Пристані Херсонської області.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ знищили шість командних пунктів росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути