вівторок, 25 червня 2024 20:00

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ на двох напрямках сьогодні поклали 150 росіян. Також спалили танк і три склади - Генштаб

ЗСУ на двох напрямках сьогодні поклали 150 росіян. Також спалили танк і три склади - Генштаб
Сили оборони України відбивають атаки російських окупантів. Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua

На Куп'янському і Сіверському напрямках Сили оборони України завдали ударів по російських окупантах, у ворога - 147 осіб вбитими і пораненими.

Також знищили російські танк, три бойові броньовані машини, два авто і три ворожих склади боєприпасів. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"Впродовж дня ворог намагається шукати шляхи аби вклинитися в нашу оборону та спробувати вибити українські підрозділи із зайнятих рубежів. Кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 121", - повідомив Генштаб.

На Харківському напрямку російські окупанти не полишають намірів потіснити із займаних позицій українських захисників у районі Вовчанська, Тихого і Глибокого. Підрозділи Сил оборони відбили п'ять штурмових дій ворога, ще одне боєзіткнення триває.

На Куп'янському напрямку українські оборонці від початку доби відбивали 10 атак окупантів біля Степової Новоселівки, Стельмахівки, Синьківки та Андріївки. Одне боєзіткнення продовжується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили у Росії склад зі 120-ма дронами

Росіяни провалили 12 спроб просунутися у глибину нашої території в районах Білогорівки, Верхньокам'янського, Спірного, Роздолівки і Виїмки на Сіверському напрямку. Триває бій. Українські воїни контролюють ситуацію.

На Краматорському напрямку ворог дев'ять разів намагався вклинитися у нашу оборону поблизу Часового Яру та Іванівського. Вісім штурмових дій українські воїни відбили, одна атака продовжується.

"На Покровському напрямку окупанти не зменшують темпів наступу", - пише Генштаб. Від початку доби ворог 39 разів атакував оборонні рубежі українських захисників у районах Новоолександрівки, Воздвиженки, Євгенівки, Сокола, Новоселівки Першої і Яснобродівки. Росіяни провалили 32 штурми. Тривають сім бойових зіткнень.

Продовжуються бої на Курахівському напрямку. З початку дня ворог атакує поблизу Красногорівки, Георгіївки і Костянтинівки. Загальна кількість атак тут зросла до шести, з яких дві - відбито і чотири продовжуються.

На Придніпровському напрямку росіяни провалили штурм позицій наших оборонців у районі Кринок. Ситуація контрольована.

"Підтримуйте українське військо. Переможемо. Слава Україні", - звертається Генеральний штаб ЗСУ.

За 852 дні втрати російських окупаційних військ в Україні становили 536 840 осіб, 15 431 бойова броньована машина, 8035 танків, 359 літаків, 326 гелікоптерів, 28 кораблів і катерів, підводний човен.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ на двох напрямках сьогодні поклали 150 росіян. Також спалили танк і три склади - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути