неділя, 05 липня 2020 09:32

Під час відвідин перукарні загадково зник бізнесмен

Під час відвідин перукарні загадково зник бізнесмен
У Києві за загадкових обставин зник акціонер кримського заводу Сергій Ткаченко. Рідні підозрюють, його викрали російські спецслужби. Фото: tsn.ua

У Києві розшукують бізнесмена Сергія Ткаченка. Він зник ще 1 липня. Його близькі підозрюють, що чоловіка викрали і до цього причетні російські спецслужби. Українець був акціонером Севастопольського судноремонтного заводу "Південний" в анексованому Криму. Так звану "владу" півострова не визнавав, а цієї весни російський суд заочно присудив йому арешт.

Дружина Сергія Юліана розповідає, що чоловік у середу пішов до перукарні. Як зафіксували камери відеоспостереження салону, за ним зайшли двоє невідомих, одягли наручники і вивели його під руки.

"Місяць тому нам почали надходити погрози. І нам надійшло повідомлення про те, що він заочно заарештований Тверським судом РФ і його оголосили у федеральний розшук", - каже Юліана, передає ТСН.

Під час анексії Криму майно підприємства, акціонером якого є Ткаченко, через суди намагалися забрати росіяни. Українські власники оскаржували рішення, більшість з яких виграли. Ткаченко також позивався до Росії в міжнародних судах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валютник загадково зник із $2 млн

"І я так вважаю, що через це його викрали федеральні служби. Принаймні, свідки кажуть, що чоловіки представилися працівниками федеральної служби", - зазначає Юліана.

Як виявилося, чоловік дійсно фігурує в кримінальному провадженні РФ у справі про буцімто розкрадання майна. І оголошений у розшук. Ще місяць тому рідні просили правоохоронців надати їм охорону. Утім в Генпрокуратурі переадресували до СБУ, а ті до поліції, щоб там перевірили чи існує загроза бізнесменові.

Зараз у поліції кажуть, що ще у день зникнення бізнесмена опитали всіх свідків. Зібрали відео із камер спостереження та встановлюють причетних до викрадення. Подробиць не розголошують, аби не нашкодити розслідуванню.

Рідні намагалися шукати Сергія через соцмережі, але поки це не дало жодних результатів. Телефон чоловіка нині вимкнений, якихось вимог чи дзвінків дружина не отримувала. Юліана дуже переймається за здоров'я чоловіка, оскільки він діабетик і має постійно отримувати уколи інсуліну.

У Білій Церкві під Києвом загадково зник бізнесмен 35-річний Вадим Трищев. Чоловік повертався додому, подзвонив дружині та повідомив, що дорога перегороджена деревом і йому треба вийти розчистити проїзд. Після цих слів Трищев поклав слухавку і більше на зв'язок не виходив.

Зараз ви читаєте новину «Під час відвідин перукарні загадково зник бізнесмен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути