пʼятниця, 15 серпня 2014 12:09

Під час блокування дороги на Луганськ армія знищила 150 бойовиків

Під час блокування дороги на Луганськ армія знищила 150 бойовиків
Фото: google.com.ua

Вчора під час перекриття дороги з Краснодону на Луганськ, якою бойовики перевозили зброю та боєприпаси, силовики знищили близько 150 терористів та вісім ворожих танків. Про це повідомив командир батальйону "Айдар" Сергій Мельничук.

За його словами, військовим та добровольцям вдалося перекрити стратегічно важливий шлях з Краснодону на Луганськ і знищити близько 150 терористів, повідомляє ТСН.

Серед українських бійців, на жаль, теж є втрати, точна кількість загиблих та поранених наразі встановлюється.

"Повністю закрили дорогу. Взяли селища Хрящувате та Новосвітлівка… Точної кількості поранених ( з боку військових та добровольців – Ред.) наразі немає, операція поки незавершена. З боку бойовиків як мінімум вісім танків знищено, піхоти – понад 150 людей. Також захоплені у полон російські військові – полковники, які були інструкторами (у терористів – Ред. ), два полковники", - розповів комбат "Айдару".

Також Мельничук спростував інформацію, розповсюджену українськими ЗМІ, про те, що вночі бойовики здійснили напад на айдарівців і знищили близько двох десятків бійців. За словами комбата, ця інформація не є правдивою і загиблих з боку українських добровольців набагато менше.

Натомість за офіційною статистикою, оприлюдненою прес-службою "Айдару", батальйон втратив п'ятьох бійців за останні три дні. Загалом за час АТО загинули 22 айдарівця.

Зараз ви читаєте новину «Під час блокування дороги на Луганськ армія знищила 150 бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути