Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2012 18:19

На Вінниччині причіп вапняку вбив трьох пішоходів

На Вінниччині причіп вапняку вбив трьох пішоходів
КРаЗ перевернувся й задавив причіпом трьох людей. Фото: uinform.net

19 серпня об 11.30 у селі Борівка Черновецького району водій вантажівки КРаЗ Віталій, 32 роки з міста Крижополя, несправився з керуванням.

Внаслідок цього причіп із вапняком перевернувся та задавив трьох пішоходів - 43-річну Євгенію Свінтак, 25-річну Тетяну Свінтак, та 3-річного Максима Клєнікова. 73-річну Галину Козлову з травмами завезли в місцеву лікарню.

"Автомобіль КРаЗ їхав із села Вапнярка до Моївки. Перевозив у причіпі вапняк для відбілювання цукру. Йшов на спуск по узбіччю. Відмовили гальма й вантажівка перекинулася на праву сторону. По узбіччю дороги саме йшла сім'я: троє жінок та маленький хлопчик. Причіп прямо на них і перевернувся", - розповів начальник ДАІ Черновецького району Олег Мельник, 41 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вінницькій області машина злетіла в кювет і задавила 18-річну дівчину

Галина Козлова разом із донькою, онукою та правнуком йшли із церкви на кладовище. Євгенія та Тетяна Свінтак, і Максим Клєніков проживали в місті Лисичанськ Луганської області. Приїхали до родичів у гості.

"Свідків аварії не було. Водій одразу виліз із машини та почав кричати: "Викличте хто-небудь бігом швидку я поранив людей". Люди повибігали з хат, викликали швидку, міліцію, - каже сільський голова села Борівка Олексій Чернов. - На місце аварії викликали кран, кілька тракторів, щоб дістати трупи з-під причіпу. З їх допомогою перевернули вантажівку. Картина страшна була. Трупи розчавлені. Галину Козлову, яка йшла найдалі від дороги з травмами середньої важкості забрали в лікарню".

Водій знаходиться під слідством. Причини аварії ще встановлюються.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині причіп вапняку вбив трьох пішоходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути