Ексклюзиви
вівторок, 04 березня 2014 14:05

На Вінниччині напали на родину бізнесмена: чоловіка вбили, жінку травмували

На Вінниччині напали на родину бізнесмена: чоловіка вбили, жінку травмували
Фото: zakarpat.info

Невідомі в масках з битами напали на будинок родини Валерія та Наталії Беленів у селі Зарванці Вінницького району. 56-річного чоловіка забили до смерті. 55-річну жінку кілька разів вдарили, вимагали віддати гроші та коштовності. Нападники говорили російською мовою, але з українським акцентом. Весь час вигукували "Слава Україні".

"Швидше за все, нападники слідкували за родиною та готувалися до нападу. Сім'я жила заможно, у них гарний чотириповерховий будинок в селі. Валерій був власником кількох приватних фірм, одна із них - БТІ. Наталя працює заступником головного бухгалтера управління комунального господарства Вінницької ОДА, - розповідають правоохоронці. - Як каже потерпіла, о пів на десяту вечора в будинку зникло світло. Чоловік подумав, що то на щитку вибило, пішов подивитися. Там на нього й напали".

Валерія затягли до підвалу там добивали та вимагали всі збереження, поки чоловік не помер. В той же час кілька нападників зайшли до будинку. Наталя була в кухні. Пам'ятає, як її різко засліпило світло ліхтарика. Подумала, що то приїхав син Максим.

"Зловмисники вдарили кілька разів жінку, вона закрила обличчя руками. Так їй і примотали скотчем руки до голови, щоб нічого не бачила, - кажуть у міліції. - Самі поспіхом почали шукати гроші. У жінки нещодавно було день народження - забрали всі подаровані гроші в конвертах, кілька золотих прикрас. З шиї Наталі зірвали золотий ланцюжок, але так і залишили його в кухні на столі, певно, забули. Жінка зараз знаходиться вдома. Добре, що нанесені травми не загрожують її життю".

Близько години нападники все перевертали в будинку, потім пішли. Ще півгодини знадобилося жінці, щоб звільнитися від скотчу. Близько дванадцятої години ночі вона подзвонила сину та викликала міліцію.

В селі кажуть, що сім'я дружна та привітна. Будинок будували 10 років, переїхали туди перед новим роком. До того жили у Вінниці. Квартиру там залишили доньці та сину. Поховають Валерія Беленя завтра, 5 березня, у Зарванцях.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині напали на родину бізнесмена: чоловіка вбили, жінку травмували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути