пʼятниця, 05 жовтня 2012 14:11

У Варшаві біля будівництва метро провалилася проїжджа частина вулиці, влада евакуює людей
6

Фото: Фото: wiadomosci.gazeta.pl

У Варшаві в ніч на п'ятницю сталася аварія водопроводу на будівництві другої лінії метро. Провалилася проїжджа частина на одній з вулиць. Влада евакуювала мешканців.

"Аварія сталася під час будівництва метро, проте поки не ясно, що послужило причиною. Евакуюють мешканців одного будинку, ймовірно, доведеться евакуювати людей ще з одного. Перевіряється, чи не відбувся витік газу", - повідомив прес-секретар пожежної служби Гжегож Мшица.

Як уточнили РІА "Новини" в столичній поліції, евакуйовано вже близько 100 чоловік. Тимчасово припинено постачання води та газу в довколишні будинки.

Побоюючись нових провалів на проїжджій частині, поліція перекрила рух на одній з головних міських магістралей - вулиці Маршалковській. Рух на цій вулиці було відновлено лише недавно після завершення відкритої фази робіт з прокладання тунелю. Також перекриті сусідні вулички. Водіям запропоновані маршрути об'їзду.

Це вже другий великий інцидент на будівництві метро за два місяці. 14 серпня прохідницький щит наткнувся на пливун (насичений водою грунт) неподалік від Вісли. Будівництво на цій ділянці заморожено. Геологи шукають місце, де могла утворитися порожнеча. Через небезпеку обвалення проїжджої частини другий місяць закрито рух в автомобільному тунелі, що проходить вздовж річки. Усунення наслідків аварії може тривати від кількох місяців до року, вважають експерти.

Зараз ви читаєте новину «У Варшаві біля будівництва метро провалилася проїжджа частина вулиці, влада евакуює людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути