Ексклюзиви
середа, 28 грудня 2011 18:07

У Таїланді швидкий поїзд протаранив пікап і скотився під укіс

Скорий дизельний потяг Sprinter, який прямував з південної провінції Сураттхані в столицю Таїланду Бангкок, потрапив в аварію і зійшов з рейок неподалік від курортного міста Хуа Хін в провінції Прачуаб Кірікхан. Загинула одна людина, 124 поранені.

Інформацією про наявність серед пасажирів поїзда іноземних туристів ЗМІ поки не мають, хоча цілком ймовірно, що туристи в поїзді були.

Аварія була сталася через зіткнення поїзда з автомобілем-пікапом на переїзді в районі селища Пхран Бурі. Зіткнення сталося близько 16:00 за місцевим часом (11:00 за київським часом). Єдиною загиблої в катастрофі є жінка, яка керувала пікапом, в який врізався поїзд. Всі пасажири в цей час виведені зі складу, пораненим надають допомогу прибули на місце аварії медики.

Потяги типу Sprinter таїландських залізниць є зчеплення з трьох-п'яти вагонів, два з яких мають власні дизельні двигуни і служать локомотивом складу. У вагонах - "сидячі" місця без ременів безпеки. Швидкість складу на деяких ділянках перевищує 100 кілометрів на годину при звичайній швидкості руху пасажирських потягів у Таїланді до 85 кілометрів на годину.

Зараз ви читаєте новину «У Таїланді швидкий поїзд протаранив пікап і скотився під укіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути