субота, 10 серпня 2013 11:23

У Сумах пенсіонер посеред білого дня зарізав 28-річного грабіжника

У Сумах пенсіонер посеред білого дня зарізав 28-річного грабіжника
Від ножового поранення чоловік помер миттєво

У Сумах серед білого дня на зупинці громадського транспорту зарізали людину. Це сталося у годину пік, очевидців є чимало, свідки стверджують, що убивця насправді захищався від грабіжника, який зірвав з нього золотий ланцюжок, повідомляє ТСН.

Від ножового поранення 28-річний сумчанин помер миттєво. Знаряддям вбивства став ніж-брелок для ключів із лезом не більше 5 см, але ніж потрапив точно в серце.

Продавчиня з кіоску усе бачила на власні очі, утім, розповідати боїться. Каже, що чула як убили людину і викликала "швидку".

Кілька десятків людей на зупинці співчувають убивці, а не загиблому, адже той забирав золотий ланцюжок у пенсіонера. Смертельного удару в серце завдав 65-річний пенсіонер у вишиванці. Каже, що купував у кіоску цигарки, а на нього напали. Крізь сльози переконує, що зазіхнули на найдорожче.

Мовляв, грабіжник зірвав золотий ланцюжок, пам'ять про онуку. "Вона померла у 13 років, це згадка була моя і я не міг пробачити нікому, коли в мене зривають її", — сказав дідусь.

Очевидці розповідають, що біля пенсіонера бачили 4-х молодиків, з яких двоє відразу втекли з місця пригоди. Нині поки невідомо, хто вони. Поки тіло загиблого не забрали, деякі жінки намагалися розгледіти його обличчя. Адже нещодавно у Сумах кілька жінок отримали серйозні травми від грабіжника-золотошукача. Після серії жорстоких пограбувань, що прокотилася містом, людей охоплює паніка.

Напередодні правоохоронці затримали одного грабіжника, якого підозрюють у 10 нападах на жінок, утім, полювання за ланцюжками у місті не припинилося. Тож жителі обласного центру змушені захищати себе самі: одні вже не вдягають золотих виробів, а інші вдаються до крайнощів.

За умисне убивство пенсіонерові загрожує від 7 до 15 років ув'язнення, звісно, якщо його дії не визнають самообороною.

Зараз ви читаєте новину «У Сумах пенсіонер посеред білого дня зарізав 28-річного грабіжника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути