Ексклюзиви
середа, 14 березня 2018 08:46

У суді зробили заяву з приводу школяра-різника

У суді зробили заяву з приводу школяра-різника
18-річного школяра, який убив 4-річного хлопчика та його 30-річного батька, й поранив матір дитини, взяли під варту. Фото — 5632

В Павлоградському міськрайонному суді Дніпропетровської області після обрання запобіжного заходу школяреві, що підозрюється в подвійному вбивстві та замаху на життя, зробили заяву.

"Зважаючи на увагу суспільства до даного кримінального провадження та з метою запобігання різним спекуляціям щодо родинних зв'язків, доводимо до відома громадськості, що будь-які родичі підозрюваного у Павлоградському міськрайонному суді Дніпропетровської області не працюють. Суддя Земцова Л.В. відрахована зі штату Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області 22 квітня 2005 року у зв'язку з поданням заяви про відставку", - йдеться у повідомленні прес-служби суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінку з дитиною вбили після сніданку

У ніч проти 11 березня о 23:20 18-річний школяр, учень 11 класу школи № 3 Павлограда, переліз через паркан приватного будинку й увірвався до своїх сусідів - сім'ї з 4-річною дитиною. Завдав численні ножові поранення 30-річному чоловіку, потім його вагітній дружині. Після зарізав дитину, яка в той момент прокинулась і почала плакати. Вікторію доставили в міську лікарню №4 у реанімаційне відділення. Після розправи над родиною хлопець втік з місця скоєння злочину. За офіційною версією правоохоронців, його особу встановили та затримали через кілька годин після скоєння злочину. Виявилося, що хлопець звернувся за медичною допомогою до найближчої лікарні з пораненням, яке отримав, розбиваючи вікно в будинку своїх жертв. З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ніж кустарного виробництва. Підозрюваного взяли під варту без права на заставу.

Зараз ви читаєте новину «У суді зробили заяву з приводу школяра-різника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути