неділя, 22 вересня 2013 13:11

У столиці автомеханік на спорткарі влаштував ДТП: загинула людина, ще четверо - травмовані

21 вересня, близько 15.00, у Києві на перехресті вул. Струтинського і бульвару Дружби народів в результаті зіткнення "Сеата Леон" з "Фольксвагеном Кадді" одна людина загинула, ще четверо з важкими травмами були госпіталізовані.

Попередньо встановлено, що "Фольксваген Кадді" рухався у бік моста Патона в крайньому лівому ряду. Недалеко від світлофора на нього із зустрічної смуги на великій швидкості вилетів спортивний "Сеат Леон". Машина боком врізалася в "німця" і відлетіла убік.

У салоні "Сеата" знаходився тільки водій, у якого не було шансів вижити після такого удару. У "Фольксвагені" перебували водій і три пасажири.

Говорити про ступінь вини учасників ДТП поки що не можна. Однак "Сеат" опинився на зустрічній смузі, і є всі підстави говорити про те, що в цьому йому "допомогла" не тільки погана погода, але і достатньо зношений малюнок протектора. З урахуванням цих обставин водій мав їхати особливо акуратно.

До слова, виявилося, що за кермом "Сеата" знаходився не власник машини. Прибулий на місце події господар спортивної машини розповів, що віддав свій автомобіль з комплектом ключів на ремонт і, природно, був шокований тим, що трапилося.

Автор: Фото: vesti.ua
 

 

Автор: Фото: vesti.ua
 

 

Автор: Фото: vesti.ua
 

Зараз ви читаєте новину «У столиці автомеханік на спорткарі влаштував ДТП: загинула людина, ще четверо - травмовані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути