Ексклюзиви
пʼятниця, 31 серпня 2012 04:23

У США від урагану Айзек загинули дві людини

У США від урагану Айзек загинули дві людини
Фото: АР

Дві людини загинули в результаті урагану Айзек, який обрушився на південні штати США

Такі дані надійшли в четвер з Луїзіани і Міссісіпі. Без електрики другий день залишаються 730 000 американців, а більше 60 тисяч жителів південно-східних районів Луїзіани можуть покинути будинки у зв'язку із загрозою повеней.

Через зливи, які тривать четвертй день, рівень води найбільш стрімко підвищується в річках та водоймах басейну річки Міссісіпі на кордоні однойменного штату і Луїзіани. Влада попередила населення про загрозу руйнування розташованих в 160 кілометрах від Нового Орлеана гідроспоруд.

Новий Орлеан, 80% території якої сім років тому було затоплено під час урагану Катріна, практично не постраждав. На околицях міста відзначено кілька випадків мародерства. Під час пограбування залишених мешканцями будинків затримано 12 зловмисників. Згідно з американськими законами, мародерам загрожує до трьох років тюремного ув'язнення.

За даними метеорологів, що втрачає сили Айзек продовжує просуватися вглиб континенту. Нафтовим компаніям, перервати через ураган цикл робіт на шельфі, завдано збитків у розмірі не менше 2,5 мільярда доларів.

Зараз ви читаєте новину «У США від урагану Айзек загинули дві людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути