пʼятниця, 13 вересня 2013 13:49

У Севастополі вітчим три роки ґвалтував 11-дівчинку і знімав це все на відео

У Севастополі вітчим три роки ґвалтував 11-дівчинку і знімав це все на відео

Мешканець Севастополя впродовж трьох років ґвалтував, бив та залякував неповнолітню дочку своєї цивільної дружини, повідомили у прес-службі прокуратури міста.

Прокуратура Севастополя підтримує державне обвинувачення у справі місцевого мешканця 1976 року народження, якого суд першої інстанції визнав винним у скоєнні злочинів сексуального характеру проти 11-річної падчерки. Зараз матеріали розглядаються апеляційним судом міста.

Слідством встановлено, що чоловік впродовж трьох років ґвалтував неповнолітню дочку своєї цивільної дружини. Здебільшого злочинець робив це у стані алкогольного сп'яніння, що судом було визнано обтяжуючою обставиною.

Примушуючи дитину до інтимної близькості, чоловік бив так, щоб не залишати синців. Він хапав її за волосся, наносив удари по голові. Знущання над дівчинкою та статеві акти ґвалтівник знімав на камеру свого мобільного телефону. Протягом тривалого часу він залякував жертву, щоб та не поскаржилася матері, вчителям або правоохоронцям.

Коли мати питала, звідки синці, дитина відповідала, що забилася, граючись з однолітками. Втім, одного дня жінка прийшла до дому раніше запланованого. Те, що вона побачила, вразило її на все життя. Мати знайшла дочку на ліжку, роздягнену та заплакану. Саме тоді дівчинка й зізналася, що вітчим ґвалтує її.

В ході судового розгляду було переглянуто фото- та відеоматеріали злочинних дій. Вину підсудного підтверджено свідченнями самої дівчини, її матері і бабусі, висновками медичних обстежень.

Спираючись на докази, зібрані у матеріалах справи, які беззаперечно вказували на вину чоловіка, прокуратура Севастополя просила засудити його до тривалого ув'язнення. Суд першої інстанції погодився з обвинуваченням, висунутим прокуратурою, та призначив покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.

В процесі судового розгляду підсудний частково зізнавався у скоєнні злочинів, однак після проголошення вироку кардинально змінив позицію та став наполягати на своїй повній невинуватості.

Наразі засуджений обвинувачує свідків у дачі неправдивих показів, слідчих, експертів та суддю – у фальсифікації матеріалів справи. Від власних попередніх свідчень він відмовляється. Після оголошення вироку чоловік подав апеляцію та направляє до прокуратури численні скарги.

Тепер апеляційний суд Севастополя за участю прокуратури міста ще раз оцінить докази та прийме рішення, від якого залежить набрання вироком законної сили. Чергове слухання призначене на 15 жовтня 2013 року.

 

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі вітчим три роки ґвалтував 11-дівчинку і знімав це все на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути