Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2012 17:19

У Рівному п'яний водій збив міліціонера на пішохідному переході

У Рівному п'яний водій збив міліціонера на пішохідному переході
"Форд Мустанг" збив лейтенанта міліції. Фото: Прес-служба ДАІ

У понеділок, 5 листопада, ввечері на перехресті вулиць княгині Ольга та Степана Бандери в Рівному автомобіль "Форд Мустанг" збив лейтенанта міліції й зник з місця пригоди. У правоохоронця медики діагностували травми колінного суглобу та грудної клітини.

"Пригода сталося близько 19 години. Водій легковика на зелене світло повертав ліворуч із вулиці княгині Ольги на вулицю Степана Бандери. Він не надав перевагу у русі пішоходу й збив його. Постраждала – працівник міліції. Вона переходила вулицю в дозволеному місці - на пішохідному переході й на дозвільний сигнал світлофора", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Водій зник з місця ДТП. Працівницю міліції доставили в лікарню. У неї виявили травми колінного суглобу та грудної клітини. Жінці надали першу медичну допомогу й не госпіталізували.

У міліції кажуть, що постраждала працює старшим інспектором по роботі з населенням та громадськими формуваннями Рівненського міської міліції. Під час пригоди вона перебувала на службі з охорони громадського порядку й була без табельної зброї, але у форменому одязі.

Водія, який збив працівницю міліції правоохоронці знайшли через кілька годин після пригоди.

"За кермо легковика був 38-річний мешканець обласного центру. Його автомобіль поміщено на арештмайданчик відділу державної автоінспекції. Експертиза виявила у водія 2,47 проміле алкоголю в крові, що у понад 10 разів перевищує допустиму межу", - додали в ДАІ.

Правоохоронці склали протоколи про адміністративні правопорушення. Водію загрожує відповідальність не тільки за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, а за злісну непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції.


Зараз ви читаєте новину «У Рівному п'яний водій збив міліціонера на пішохідному переході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути