Ексклюзиви
понеділок, 27 серпня 2012 13:54

На Рівненщині задушили і спалили літню жінку

На Рівненщині задушили і спалили літню жінку
Тіло жінки знайшли пожежники. Фото: ru.tsn.ua

Рівненські міліціонери шукають убивцю 64-річної Зінаїди Ремчук, яку знайшли мертвою у оселі її сина. Однак першими тіло виявили пожежники, які приїхали на виклик 21 серпня за кілька хвилин до опівночі. Хтось підпалив господарство, щоб приховати цей злочин.

Пенсіонерка загинула у приватному обійсті по вулиці Залізничній. Рятувальників викликали сусіди, які помітили дим з цегляної літньої кухні.

На виклик приїхало одразу три автоцистерни, так сильно розгорілася будівля. На згарищі кухні побачили труп літньої жінки. Коли її тіло оглянули експерти, то з'ясувалося, що жінку убито. На шиї знайшли сліди удушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє чоловіків з Луганщини жорстоко вбили свого знайомого

"Причина її смерті стала відома після розтину – це механічна асфіксія", - каже начальник обласного управління міліції Василь Лазутко. – "До того ж, з двору зник легковий автомобіль загиблої. За кілька годин його знайшли в одному з мікрорайонів міста. Машину теж намагалися спалити".

Кажуть, цього дня Зінаїда Ремчук святкувала день народження. Однак господаря в той момент вдома не було, бо поїхав на відпочинок з сім'єю.

Жінка та її син займаються бізнесом. Чи стали причиною убивства саме торгові взаємини, поки невідомо.

"Ми відпрацьовуємо різні версії, вивчаємо спосіб життя жертви, зв'язки на роботі", - додає Василь Лазутко. - "А також працюємо з сусідами по місцю проживання потерпілої у Рівненському районі та з сусідами її сина. Перспектива для розкриття злочину є".

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині задушили і спалили літню жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути