субота, 11 лютого 2017 00:47

У Росії затримали 47 громадян України

У Росії затримали 47 громадян України

Співробітниками МВС Росії ліквідовані три лабораторії міжнародного наркосиндикату "Хімпром". Виготовляв синтетичних наркотиків. Розташовані вони в Істрінському, Красногорському і Одинцовському районах Московської області. З 67 затриманих – 47 українців.

"Продуктивність лабораторій становила від 150 до 500 кілограмів на тиждень. Організатори наркоторгівлі організували доставку наркотичних засобів в 14 регіонах Російської Федерації. Встановлено місцезнаходження оптових складів, що знаходяться на території 10 регіонів Російської Федерації", - повідомляє відомство.

Вилучили понад 4 тонн синтетичних наркотичних засобів, 3 тонни 500 кілограмів прекурсорів, 250 одиниць лабораторного обладнання, 9 автомашин, понад 2 млн рублів, 18 загальногромадянських паспортів Російської Федерації з ознаками підробки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наркоторговці налагодили бізнес через експрес-доставку і рейсові автобуси

27 жовтня 2016 року співробітники департаменту протидії наркозлочинності викрили діяльність інтернет-магазину, що продавав свою продукцію за криптовалюту bitcoin.
У столиці правоохоронці затримали організатора, розповсюджувача та оператора. Під час обшуку їхньою квартири поліція вилучила психотропні речовини на півмільйона гривень.

Зараз ви читаєте новину «У Росії затримали 47 громадян України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути